IoT – asset tracking

Håll koll på företagets tillhörigheter och stoppa tjuven redan innan den är framme!

Vi hjälper er med att koppla upp enheter så ni snabbt och enkelt kan spåra och övervaka era saker.

Våra spårsändare kan sättas på allt från fraktconteinrar, lastbilar och industrimaskiner till verktyg och skotrar.

Peter tipsar om trackers

uLocate tracker behöver ingen installation

Våra trackers kommer färdigkonfigurerade för den svenska marknaden och behöver ingen installation. Ladda ner appen och se din uLocate tracker direkt!

Håll koll på din fordonsflotta

Med uLocate trackers och våra förmånliga M2M-abonnemang kan du hålla koll på hela er fordonsflotta till en låg kostnad. Prisexempel per abonnemang:

15 Mb datamängd per månad
12 mån bindningstid
49 kr per månad* ink moms
*/ Månadsavgiften faktureras 12mån i förskott

Mät era på- av avlastningstider

Använd uLocate för att få koll på hur mycket tid ett fordon används aktivt och hur mycket det står stilla. Denna information kan användas för att effektivisera processer eller få ett bättre underlag vid fakturering.

Sommar- och vinterförvaring

När du ställer undan dina ögonstenar för förvaring kan det vara skönt att veta att dessa kan spåras om du skulle råka ut för ett inbrott eller en stöld. Då uLocate trackers är relativt små enheter kan dessa enkelt flyttas mellan tex din sportbil, din snöskoter eller vattenskoter under den säsong de inte används.

uLocate + alkolås

Du kan koppla din tracker till ett alkolås och få direkt återkoppling i app eller på webb om låset skulle ge utslag i någon av dina ihopkopplade enheter.

{

Stoppa tjuven redan innan den är framme!

Se fler av våra tjänster

Nätverk som tjänst

Få tillgång till en stor variation av nätverkstjänster så som virituella privata nätverk (VPNs), bandbreddsuppdelningar, brandväggsskydd och mycket annat levererat över internet.

LÄS MER

LAN

Lokala nätverk, mer kända som LAN, är hög-hastighets, pålitliga och säkra sätt att ansluta enheter inom en mindre geografisk area så som kontoret eller en byggnad.

LÄR MER

Tell us how we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00