Mobil som tjänst

Kostnadseffektivt

Mobil som tjänst är ett sätt för er som företag att tillhandahålla mobiltelefoner till er verksamhet kostnadseffektivt på en månadskostnad. Vi hjälper er med en skräddarsydd lösning som passar er verksamhets behov och kravställningar på ett smart, kostnadseffektivt och ett tryggt sätt.

Snabb support

Ni får mobiler och surfplattor till en fast månadskostnad och snabb support ifall ni skulle behöva hjälp med något. Vi hjälper till med allt från inköp och uppstart till service, reparationer och byten. När det behövs tar vi hand om era gamla mobiler, vissa återvinns och andra får nytt liv – självklart på ett säkert och noggrant sätt tillsammans med vår livscykelhantering.

Grönt val

Mobil som tjänst är sammantaget ett enkelt, kostnadseffektivt och ett grönt val för erat företags mobilpark.

{

Var uppkopplad på språng med hjälp av de senaste telefonerna utan krångel!

Se fler av våra tjänster

Apple iPhone

Upplev iOS 16. Förstärker din iPhone med helt nya funktioner med avancerad intelligens. Apple lanserar widgetar för snabb hantering utav dina applikationer.

LÄS MER

Samsung Galaxy

Samsung Galaxy är många. Upplev Smart Switch App som gör bytet mellan mobila enheter ännu enklare, oavsett vilken mobil du byter ifrån.

LÄR MER

Tell us how we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00