Molnväxlar

Ena era digitala kommunikationsbehov med någon av våra molnväxlar.

Precis som för operatörstjänster jobbar vi på Tell oberoende för att säkra erat företags kommunikativa behov. Molnväxlar idag kan integrera de flesta företagens kommunikationsverktyg – allt från röst, video, meddelande till Microsoft Teams i ett och samma molnbaserade system.

Att implementera en molnväxel hjälper till att öka produktiviteten och förbättra samarbetet bland anställda oavsett om de jobbar på distans eller från kontoret.

Molnväxlar är fullt managerade och hostade i molnet, vilket eliminerar behovet för kostsamma på plats hårdvaror och underhåll.

Dra fördelarna från skalbarheten, säkerheten och pålitligheten hos marknadens ledande molnväxelleverantörer och ta ert företags kommunikation till nästa nivå.

Anthon tipsar och krossar myter om växlar

Det känns snårigt att välja rätt?

Det kan vara mycket att ta in när man ska välja växel. Därför hjälper vi dig att ta fram de bästa alternativen för ditt företag. Vi tar hänsyn till dina specifika förutsättningar och behov och hittar den bästa lösningen för din verksamhet.

Måste vi byta nummer?

Nej, ni måste inte byta nummer bara för att ni skaffar växel. Ni kan välja att behålla befintliga nummer eller skaffa nya, precis som ni vill.

Är det krångligt att komma igång?

Nej, och med Tells hjälp går det som en dans! Vi har ett gäng kunniga tekniker och säljare som hjälper till vid driftsättning och med support.

Är inte växlar bara för stora företag?

Nej, även mindre företag har nytta av att använda en växel. Det är service för kunderna att få reda på varför du inte kan svara, istället för att de ska ringa och ringa utan att få svar.

Effektivisera den interna kommunikationen

Genom att använda växelns inbyggda chattfunktion slipper du alla de där interna mailen som översvämmar din inkorg.

Ökad lönsamhet

En växel bidrar till att öka svarsfrekvensen. Det leder till färre missade affärer och en ökad lönsamhet till ditt företag.

Överblick och planering

Koppla ihop din växel med din kalender och få automatiska hänvisningar när du inte är tillgänglig. Du ser snabbt vilka kollegor som är på plats och vilka som är ute på vift.

{

Stärk din organisation med sömlös kommunikation genom molnväxlar

Se fler av våra tjänster

Operatörstjänster

Upplev friheten och flexibiliteten av att jobba tillsammans med oss på Tell. Vi är operatörsoberoende med målet att alltid se till så att erat företag får den lösning som passar erat företag bäst.

LÄS MER

Mobil som tjänst

Mobil som tjänst är ett sätt för er som företag att tillhandahålla mobiltelefoner till er verksamhet kostnadseffektivt på en månadskostnad.

LÄR MER

Tell us how we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00