The tale of Tell

Vår framruta är och kommer alltid vara större än backspegeln. Ändå är det bra att veta hur allt en gång började, för att få en känsla för vart vi är på väg.

”När vi satt ner, den där våren 2019 och funderade vad vi ville göra som bolag i det norrländska näringslivet, som arbetsgivare och varumärke så tändes en hel del idéer. Vi kom fram till att vi skulle skaka av oss vårt gamla namn och utvidga vår portfölj för att möta våra kunders verksamheter och deras behov. Ett gemensamt beslut i ledningsgruppen fattades och idén om Tell och Sveriges mest framtida arbetsplats föddes. Under hösten samma år hade vi tankarna och idéerna på plats, och då körde vi.

Min ambition är att vi ska jobba varje dag för att bli bättre än vad vi var igår. Jag vill att vi tillsammans, hela bolaget, ska göra vår arbetsplats modernare, smartare, roligare, mer givande, spännande och utvecklande för att vi ska må bra på jobbet. Mår vi bra, så mår vårt bolag bra. Det är Tell och Sveriges mest framtida arbetsplats för mig.

Det som känns mest spännande i vår resa till att bli Sveriges mest framtida arbetsplats är att kunna se utvecklingen och styrkan som blir när ett sammansvetsat team skapar en gemensam framtid för sig själv och för varandra.”

Per Gabrielsson – CEO – Tell Sverige AB

”När vi satt i ledningsgruppen den där våren tillsammans med vår styrelse kom vi fram till att världen är i snabb förändring, och för att vara relevant som bolag, arbetsgivare och leverantör behöver vi också vara det. Vem vill jag vara kund hos? Den visionen var vad som var den största anledningen för mig att se till så vi blir Sveriges mest framtida arbetsplats.

För mig innebär Sveriges mest framtida arbetsplats att vi är ett bolag där både våra medarbetare och våra kunder trivs. Att vi, likväl som bolaget är genuint och att vi varje dag gör det bästa vi kan, ur alla aspekter.

I vår resa känns det mest spännande att vi hela tiden får en bättre teamkänsla, varje dag. Att vi dessutom får möjligheten att sprida detta till våra kunder, och se till så att de blir en del av Sveriges mest framtida arbetsplats och leverantör känns otroligt spännande och roligt.”

Therese Jacobsson – Sales Manager och Firmatecknare – Tell Sverige AB

Sveriges mest framtida arbetsplats

Vår vision är att vara Sveriges mest framtida arbetsplats. För oss innebär det en arbetsplats att vara stolt över. Där ideér tas tillvara på, där du får utvecklas, utmanas och har schyssta villkor. Och självklart där du har möjlighet att jobba från var du vill – kanske från något av våra kontor utomlands?

Vill du bli en del av Tell? Här kan du se våra lediga jobb eller skicka in en intresseanmälan genom att connecta med oss. Vi längtar efter att få lära känna dig.

Vår vision är att bli Sveriges mest framtida arbetsplats.

This is Tell

Vad erbjuder vi?

Vi är ett företag som har en högt ställd ambition! Vårt mål är att bli Sveriges mest framtida arbetsplats. Vad betyder det egentligen? Jo, vi försöker att hela tiden se till att utvecklas och skapa den arbetsplats som vi själva vill jobba på. För oss är det självklart att vi har högt i tak och kan tala om allt med varandra. Feedback, energi, skratt och allvar blandas och är drivkraft för oss framåt. Vår grundinställning är att vi både ska jobba hårt och ha kul samtidigt. Jobbet är ett ställe som vi ska längta till när det är söndag kväll, det är ett bra mått tycker vi!

För att göra det så försöker vi skapa en arbetsplats där vi umgås inte bara på jobbet, utan gärna även efter jobbet när vi har möjlighet. Sammanhållning är viktigt för att uppnå det.

För att verkligen visa våra anställda uppskattning så försöker vi utveckla våra förmåner och vara unik som arbetsgivare.