Wifi som tjänst

Wi-Fi är en trådlös nätverksteknologi som tillåter enheter att ansluta till internet utan behovet utav en fysisk kabel. Det är snabbt, bekvämt och tillgängligt vilket gör användande i kontoret, i butiken eller i andra öppna ytor optimalt.

Med Wi-Fi kan du enkelt ansluta till internet för att strömma media, dela filer och mycket annat genom enkla inställningar. Uppgradera er upplevelse med Wi-Fi redan idag!

Vi hjälper er med allt från planering, projektering och installation helt utifrån era lokalers utformning och förutsättning för att säkra den absolut bästa upplevelsen för alla användare av Wi-Fi.

Vi arbetar med marknadsledande leverantörer utav både hård- och mjukvaror så som Aruba, Juniper, Unify och Cisco.

{

Stabilt, snabbt och framtidssäkert.
För framtidens arbetsplats

Se fler av våra tjänster

Nätverk som tjänst

Få tillgång till en stor variation av nätverkstjänster så som virituella privata nätverk (VPNs), bandbreddsuppdelningar, brandväggsskydd och mycket annat levererat över internet.

LÄS MER

LAN

Lokala nätverk, mer kända som LAN, är hög-hastighets, pålitliga och säkra sätt att ansluta enheter inom en mindre geografisk area så som kontoret eller en byggnad.

LÄR MER

Tell us how we can help

Vill du ha hjälp med att hitta de bästa IT- och kommunikationslösningarna? Ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Vill du hellre ringa oss så går det självklart lika bra, slå oss en signal på:

010-222 92 00